Коледни пожелания

Яки коледни пожелания

Яко коледни пожелания за повече настроение. Бъдете яки на Коледа и всеки ден от новата година.

Пожелавам ти под елхата да намериш подарък от здраве, обвит в любов и украсен с много надежди за по-добра година. Нека мечтите ти станат сбъднати, а успехите ти по-големи от всякога!

Желая ти толкова яки моменти да имаш на Коледа, че да не можеш да ги преброиш. Нека годината бъде богата на емоции, пари и приключения добри!

Коледа е, за това се усмихни и повече не му мисли - хапвай, пий и се весели, и на семейството поклон стори! Бъдете здрави, весели, сплотени и все така засмени, и дай Боже цялата година да ви спори и късмет да ви носи!

Желая ти яка Коледа с много забавления и още повече сюблимни моменти със семейството. Нека щастието и здравето никога повече не те подминават и винаги да бъдете най-добри приятели!

Ей ти, който четеш това коледно пожелание имаш късмета да бъдеш 365 дни здрав и щастлив. Бъди себе си и не се спирай дори за миг, за да сбъдваш мечтите си!

Нека цялото щастие на света бъде опаковано в твоя коледен подарък. Отвори го и започни с настроение най-яката година до сега.

Пожелавам ти през цялата година с много яки каки да се запознаваш и да бъдеш пич от класа. Щастлива Коледа и много сбъднати мечти през годината нека да имаш!

Пожелавам ти най-якия коледен подарък - нова кола или къща по избор. А защо не и двете, за да бъде щастието ти пълно! Весела Коледа!