Коледни пожелания

Щури коледни пожелания

Щури пожелания за Коледа и забавни щури коледни пожелания

С пожелание за много настроение, емоции, усмивки и забавни игри на Коледа. Нека лудите и щури моменти се пренесат и навън сред снега и пързалките. Заслужавате Коледа неповторима, пълна със спомени красиви!

Коледните празници започват спокойно и завършват с много луди и щури моменти на Нова година. Нека и живота ти бъде толкова разнообразен, забавен и неповторим!

Успешна луда година и весела Коледа ти пожелавам от сърце. Нека всички щури моменти бъдат толкова забавни, че дълги години да ги разказваш на всички!

На най-лудия човек пожелавам незабравима Коледа и много щури моменти със семейство и приятели. Нека и годината ти бъде щура, луда и щастлива!

Весела, забавна и щура Коледа ти пожелавам. Радвайте се цялото семейство и заедно с децата направете празника по-красив от всякога!

Пожелавам ти най-щурата, луда и запомняща се Коледа. Бъди толкова щастлив, колкото сили имаш да празнуваш и танцуваш. Весела Коледа!

Нека коледните празници ти донесат много щури забавления и положителни емоции. Бъдете всички щастливи и се радвайте като деца на малките коледни чудеса!

Не препивай на Коледа, може да издържиш до Нова година. Пожелавам ти повече спокойствие и незабравими моменти със семейството!