Коледни пожелания

Християнски коледни пожелания

Честит празник на всички Християни. С раждането на Исус Христос, днес се раждат и мечтите за по-добър и праведен свят. Нека годината бъде мирна и богата на любов!

Мир и любов нека има в сърцата ни, да бъдем добри и да си помагаме. Дано Коледа направи празника на всички ни по-красив и ни научи на още повече любов!

Нека щастието, любовта и радостта от Рождество Христово те завладеят и те държат в настроение през цялата година!

Поздравявам те по случай Рождество Христово и ти пожелавам богата къща пълна с радостни деца, щастливи родители и много подаръци от здраве и любов!

Рождество Христово е! Нека сърцата ни туптят в едно, да има мир и хармония между нас, повече разбирателство, прошка и състрадателност!

Днес се е родил Сина Божий Исус Христос, който е в сърцата на всички ни. Нека Бог ни закриля, да ни дава мъдрост и напътствия и повече мир и разбирателство да има между нас!

Пожелавам ти много здраве и берекет през годината. Нека вярата ти в Господ те отведе на още по-красиви места, където щастието и любовта царуват!

Носи в сърцето си Христос и прави винаги добро. Само така ще опознаеш истината и ще бъдеш истински щастлив човек.

На този християнски празник ти пожелавам мир и благоденствие да царува в дома ти. Нека семейството ти бъде здраво и щастливо през цялата година!

Нека Христос закриля теб и семейството ти. Бъдете често заедно и следвайте божиите заповеди, за една щастлива и богата на емоции година!

Честито Рождество Христово. Нека смирението бъде твоята най-голяма сила и твоите дела бъдат винаги праведни и добри!

Нека Бог те закриля и много сили да ти дава в добрите ти дела. Вярата прави чудеса, за това нека Коледа ти донесе вълшебства и красота!