Коледни пожелания

Уникални коледни пожелания

Уникални коледни пожелания, с които да изненадате приятелите си. Бъдете уникален на Коледа и пожелайте нещо за здраве и късмет.

Коледа е уникална, защото успява да направи и най-възрастните хора деца и всички да се радват истински. Пожелавам ти тази красота да не свършва, а добротата, любовта и хармонията вечно да царуват!

Блясък в очите, огън в камината, горящи свещи и сняг на парцали ти пожелавам да имаш за Коледа. И нека цялата тази радост да я споделиш с любимите хора!

Нека хубавите емоции на Коледа те завладеят и цяла година да не те пуснат. Бъди просто много щастлив, обичан и желан. Весела Коледа!

Пожелавам ти да получиш три уникални коледни подаръци още сега - здраве, щастие и късмет. Използвай ги всичките през цялата година!

Това е твоята Коледа, с твоето семейство и с твоите мечти. Направи я вълнуваща, светла и уникална. Нека и годината ти бъде такава и в нея от всичко хубаво да има!

Пожелавам ти уникална Коледа и още по-уникална Нова година. Нека живота ти бъде пъстър, успешен и много забавен. Продължавай да сбъдваш мечтите си и то с много настроение и лекота!

Много здраве, много късмет и много сполуки нека те преследват през тази година. Желая ти всеки ден да бъде като Коледата - с много настроение и забавни моменти!

Пожелавам ти много здраве и късмет, а на Коледа да получиш най-уникалният и незабравим подарък до сега. Нека тази година бъде за теб преломна и да сбъднеш всички свои големи желания!

Искам всички уникални коледни пожелания да ти се сбъднат. И нека благоденствието и успехите ти направят живота ти смислен и щастлив.

Желая ти най-уникалната Коледа до сега и всичко да бъде като в приказките. Нека коледните светлини и огъня в камината те изпълнят с повече мир и спокойствие!