Коледни пожелания

Страхотни коледни пожелания

Страхотни коледни пожелания за приятели. Най-страхотните пожелания за Коледа.

Страхотни коледни емоции и скъпи подаръци от здраве и късмет ти пожелавам. Нека годината бъде за теб успешна, дните ти дълги, а пътуванията вълнуващи и с много приключения!

На моят страхотен приятел ще пожелая най-приказната, уникална и неповторима Коледа. Нека семейството ти бъде с теб и често да сте заедно с повод и без повод. Бъдете здрави и щастливи!

Коледа е деня пълен с усмивки, туптящи сърца, бляскави очи, прегръдки и куп други страхотни моменти. Пожелавам ти винаги да ти е коледно на душата и често да се усмихваш, дори и да няма причини!

Пожелавам ти от сърце страхотни коледни подаръци от здраве и любов да получиш. Нека добротата да присъства в живота ти всеки ден и да имаш най-ценните неща до себе си. Заслужаваш да бъдеш на върха, за това продължавай смело напред и нагоре!

И тази Коледа за теб се очертава да бъде запомняща се и весела. Просто ти върви, а причината е, че си усмихнат, уникален и готин!

Много коледни емоции нека има тази вечер и живота ти да бъде все така страхотен.

Твоят коледен подарък е наистина страхотен, защото винаги е бил с тебе и никога не свършва. Пази го добре, защото по-важно от здравето няма!

Пожелавам ти страхотна нова година, а на Коледа да получиш най-желаният от теб подарък. Бъди все така здрав, щастлив и неповторим!

Желая ти да имаш най-страхотните приятели, а Коледа да бъде за теб приказно красива.

Желая ти страхотна Коледа с много забавни, незабравими и вълнуващи моменти. Нека радостта за теб никога не свършва!