Коледни пожелания

Сладки коледни пожелания

Ако можеше всеки ден да бъде Коледа, светът щеше да е рай. Аз ти пожелавам да носиш празника в сърцето си през всички сезони. Нека винаги да ти е топло и уютно на душата!

Нека детето в теб се прояви и направиш Коледата неповторима. Да получиш най-желаният подарък, но най-вече много здраве!

Пожелавам ти най-добрият Дядо Коледа, който да ти изпълни всички желания. Но нека първото бъде да си заедно с човека, който обичаш!

На Коледа обичам да получавам мечета. Те са толкова сладки и никога не ми омръзват. Същото е и с всичките ми приятели, които никога няма да ми писнат. Весели празници на всички!

Желая ти всички спомени от Коледа да бъдат най-сладките и неповторими до сега. Дано тази година за теб бъде най-добрата и в нея да успееш във всяко начинание!

Приятел като теб е това, което прави Коледа за мен толкова специална. Бъди все така добронамерен, упорит и всеотдаен. Нека всичко, което правиш ти носи много радости през годината!

Нека усмивката на човека, който най-много обичаш бъде твоят коледен подарък. Весела Коледа и много любов ти желая!

Нека годината ти бъде сладка като всичко, което ще опиташ на Коледа. Желая ти много любов и щастливи моменти с любимите хора!

Пожелавам ти сладка Коледа с мирис на курабийки и с дъх на греяно вино. Нека, когато ти е зле, все така да е през цялата година!

Сладките на Коледа са най-вкусни, защото са направени с много любов. Пожелавам ти всичко да правиш с желание и вяра, за да ти е сладък живота!