Коледни пожелания

Пожелания за Нова година

50 пожелания за нова година. Оригинални пожелания за нова година за здраве, късмет и благополучие.

Желая ви успешна и пълна с добрини нова година. Дано всеки да получи своят желан подарък и всички да бъдем по-щастливи от всякога!

В навечерието на новата година нека небето се отвори и те засипе със своите богатства от здраве, любов и късмет.

Желая ти силна, плодородна и успешна нова година. Нека бъде тя за теб щастлива и неповторима!

В тази нова година ти пожелавам всичко да бъде, както си го представяш, а когато не ти достига фантазия нека изненадите да бъдат просто невероятни!

Желая ти още от 1 януари да почнеш да прелистваш своята книга на успехите. Нека всяка страница ти носи наслада и нова година да стане приказка изживяна!

Пожелавам ти динамична, интересна и забавна нова година. Нека дните ти бъдат дълги и пълни с много приятни изненади и сюблимни моменти!

Честита нова година, скъпа. Дарявам най-скъпото, което имам, сърцето си, а от теб искам само една усмивка.

На моето семейство и всички мои приятели пожелавам здрава и благоприятна нова година. Нека успехите и късмета ви преследват и станат част от живота ви!

Пожелавам ти да се заредиш за цяла година с новогодишните емоции, които ще изпиташ тази вечер. Дано често да имаш поводи да празнуваш и всеки ден да бъде като една нова година за теб!

Нека хората, които са с теб на 31 декември вечерта бъдат твои вечни и верни приятели. Бъди винаги заобиколен от прекрасни и добри хора!

Дано новата година да бъде благодатна, милостива и богата на емоции за всички деца по света. Желая на най-малките приказни моменти, много детски игри и незабравими забавни моменти!

Искам за нова година да ти пожелая само едно - крепко здраве. Всичко останало може да си го купиш, така че просто бъди щастлива!

Ако щастието можеше да се измери, нека през новата година за теб да бъде 1 милион километра дълго! Щастлива нова година!

Дано тази нова година бъде 100 пъти по-добра от предишната, 1000 пъти по-щастлива и безброй пъти да чуваш обичам те!

Щастлива да е новата година, много берекет и здраве нека има. Да сбъдвате мечти съкровени и все напред да вървите засмени!

Бог да те закриля през цялата година и много здраве, разум и насоки да ти дава. Върви уверено по пътя и не спирай да вярваш в успеха си!

За да бъдеш щастлив през новата година се изисква добри приятели и много настроение. Пожелавам ти и всичко останало, което ще направи годината за теб най-хубавата до момента!

За тази година не бъди пестелив и се раздай с много усмивки, забавления и купони. Нека тя да бъде най-веселата, луда и неповторима!

За новата година ти пожелавам всеки ден да получаваш фойерверки от пари, които да харчиш по далечни земи!

Така, както в новогодишната нощ виждам твоята усмивка, така искам да бъдеш най-щастливият човек и през новата година. Не спирай да се радваш на живота и да правиш мечтите си реалност!

Нека любовта, разбирателството и успехите не те подминават и през настоящата година. Получавай всеки ден и час здраве, мъдрост и любов!

Имаш цяла година, за да осъществиш всички свои планове и мечти. Пожелавам ти да имаш сили, воля и хъс да направиш живота си приказно красив!

Изпрати годината с много танци, усмивки и фойерверки. И нека тази щастлива вечер бъде една от многото, които ще последват.

През тази година не те очаква нищо друго освен крепко здраве, голям берекет и небивал успех! Честита нова година!

На всички мои приятели пожелавам щастлива нова година и безброй забавни моменти. Бъдете здрави и нека успехите ви валят като сняг!

Честита нова година, мило семейство. Бъдете много сплотени, обичайте се и нека в дома ви да цари разбирателство и хармония!

През новата година те очакват много пътувания, приключения и забавления с най-добрите ти приятели. Приготвяй си багажа още от сега, защото твоята приказка започна!

Минаха за теб 365 невероятни дни, но аз ти пожелавам една още по-забавна и успешна нова година. И нека щастието и любовта никога да не те подминават!

Ще ти пожелая цялото щастие, здраве и берекет, които може да понесеш през новата година. Нека мечтите ти започнат да се сбъдват още от първия ден!

Ето, че идва края на старата година, за това нека забравим за всичко лошо и да запомним само хубавите и неповторими моменти заедно. Дано новата година ни донесе още повече щастие, успехи и сбъднати мечти!

Пожелавам ти 1 януари да бъде началото на една прекрасна, слънчева и уникална нова година!

Забрави лошите моменти от старата година и влез в новата с много настроение, вяра и надежда за по-добра година. И дано всичко, за което се бориш се сбъдне по най-красивия и неочакван начин!

Пожелавам ти най-хубавият филм от 365 серии с много положителни емоции, поводи за празнуване и незабравими моменти с хората, на които държиш!

Твоят незаменим новогодишен подарък те очаква. Не се стеснявай, а го грабни, за да бъдеш здрав, щастлив и успешен човек през всичките си дни!

Желая ти фойерверки от сбъднати мечти да имаш през тази година. Заслужаваш най-хубавите 365 дни, за това се подготви за нови вълнуващи моменти!

С настъпването на 1 януари нека здравето и любовта станат твоите най-добри приятели през годината. Да не забравим и късмета, който ти пожелавам винаги да те преследва!

Нека 31 декември бъде твоята врата към една успешна нова година. Желая ти в нея да превърнеш всеки свой блян в реалност!

За много години, приятели! Бъдете здрави, корави, прави, силни и непобедими през новата година. Направете живота си песен, дните слънчеви, а работата лека и приятна!

Нека надеждата за новата година топли сърцата ни и ни дава криле да продължаваме напред към сбъдването и на най-съкровените ни мечти. Дай Боже годината да бъде богата на мир, любов и доброта, а всяко зло да изчезне един път завинаги!

Ако съм обидил някой през годината моля да ми прости. Обещавам през новата година да бъда по-търпелив към всички вас и да намирам сили да правя добрини на всички мои познати. Нека разбирателство да съществува между нас и никога повече да не се караме!

Поздравявам те по случай настъпването на Нова година и се надявам да бъде за теб успешна, да имаш дълги почивки и по-малко работа, често да пътуваш до любими места и винаги с теб да бъдат най-добрите ти приятели!

Фойерверки, шампанско и сълзи от радост нека да има по-често през новата година и всеки повод да си заслужава!

Бъдете през новата година задължително здрави, силни и корави. Нека всяко зло да се превръща в добро, а всяко добро да бъде за пример на всички ни, че това е най-голямата сила, която притежаваме!

В навечерието на Новата година нека си пожелаем много мир и разбирателство да има по света, повече да си помагаме и в нужните моменти да намираме сили да си прощаваме. Нека добротата стане вездесъща и завладее сърцата ни за един по-добър живот!

Нова година, нов успех и нека да има всеки ден берекет, здраве, любов и късмет!

Постарай се тази Нова година да бъде още по-добра и успешна от предишната, забрави всичко лошо и с много вяра и хъс продължавай далеч напред, където само най-добрите достигат.

Желая ти 365 дни през новата година да бъдат изпълнени с положителни емоции, щастливи моменти, весели случки и незабравими преживявания с любимите хора!

Пожелавам ти да се чувстваш богат през новата година не само на пари, но и на приятели, нищо да не ти липсва и много лични успехи да имаш.

Пожелавам ти за теб това да бъде една успешна година, в която всяка трудност да я преодоляваш с лекота и усмивка, а всеки следващ ден да ставаш все по-силен, мъдър и добър!

Да ти е честита новата година и нека в нея всичко хубаво да има. Да ти е пълна с настроение и много успешни моменти.