Коледни пожелания

Пожелания за Нова година

Пожелания за новата година. Оригинални пожелания за нова година за здраве, късмет и благополучие.

За много години, приятели! Бъдете здрави, корави, прави, силни и непобедими през новата година. Направете живота си песен, дните слънчеви, а работата лека и приятна!

Нека надеждата за новата година топли сърцата ни и ни дава криле да продължаваме напред към сбъдването и на най-съкровените ни мечти. Дай Боже годината да бъде богата на мир, любов и доброта, а всяко зло да изчезне един път завинаги!

Ако съм обидил някой през годината моля да ми прости. Обещавам през новата година да бъда по-търпелив към всички вас и да намирам сили да правя добрини на всички мои познати. Нека разбирателство да съществува между нас и никога повече да не се караме!

Поздравявам те по случай настъпването на Нова година и се надявам да бъде за теб успешна, да имаш дълги почивки и по-малко работа, често да пътуваш до любими места и винаги с теб да бъдат най-добрите ти приятели!

Фойерверки, шампанско и сълзи от радост нека да има по-често през новата година и всеки повод да си заслужава!

Бъдете през новата година задължително здрави, силни и корави. Нека всяко зло да се превръща в добро, а всяко добро да бъде за пример на всички ни, че това е най-голямата сила, която притежаваме!

В навечерието на Новата година нека си пожелаем много мир и разбирателство да има по света, повече да си помагаме и в нужните моменти да намираме сили да си прощаваме. Нека добротата стане вездесъща и завладее сърцата ни за един по-добър живот!

Нова година, нов успех и нека да има всеки ден берекет, здраве, любов и късмет!

Постарай се тази Нова година да бъде още по-добра и успешна от предишната, забрави всичко лошо и с много вяра и хъс продължавай далеч напред, където само най-добрите достигат.

Желая ти 365 дни през новата година да бъдат изпълнени с положителни емоции, щастливи моменти, весели случки и незабравими преживявания с любимите хора!

Пожелавам ти да се чувстваш богат през новата година не само на пари, но и на приятели, нищо да не ти липсва и много лични успехи да имаш.

Пожелавам ти за теб това да бъде една успешна година, в която всяка трудност да я преодоляваш с лекота и усмивка, а всеки следващ ден да ставаш все по-силен, мъдър и добър!

Да ти е честита новата година и нека в нея всичко хубаво да има. Да ти е пълна с настроение и много успешни моменти.