Коледни пожелания

Пожелания за Нова година 2020

Пожелания за нова година 2020 подходящи за приятели, майка, баща, брат, сестра, деца, момче и момиче

Пожелавам ти щастлива, мирна, сполучлива, слънчева и забавна 2020 година. Вярвам, че това ще бъде най-хубавата за теб година, пълна с незабравими приказни моменти, които ще помниш цял живот!

С пожелание 2020 година да бъде мирна, богата и успешна за всички хора по света. Нека намерим сили да дадем път на добротата, прошката и смирението. И нека помагаме на ближния и не подминаваме този, който се нуждае от нашата помощ!

Влез с много настроение и усмивки в 2020-та година, за да ти върви всеки ден и все весело да ти бъде. Нека смеха, приключенията и удоволствията да преобладават в новата година!

Наздраве по случай юбилейната 2020-та година. Нека в тези 365 дни намериш много любов, приятели, пари и всичко, което ще те направи щастлив човек!

Новата 2020 година те приветства с добре дошъл и ти пожелава крепко здраве, небивал успех и много късмет във всяко начинание! Нека тя да бъде твоята година и във нея всичко желано да постигнеш!

С пожелание новата 2020-та година да прелива от успехи, пари, любов и много верни приятели. Нека годината бъде истински щастлива, благодатна и пълна с положителни емоции!

2020-та година е юбилейна и е повод да поставиш началото на нещо вълнуващо, уникално и голямо. Все неща, които само ти може да постигнеш. Продължавай напред и не се спирай нито за миг!

Пожелавам ти 2020 година да бъде за теб най-добрата до сега, само успехи да имаш и никога зло да не видиш!

Честита нова 2020 година. Пожелавам ти много берекет, щастие и здраве за всеки ден от годината. Бъди на върха като коледна звезда, за да сияеш с цялата си красота!

Пожелавам ти през новата година да сбъднеш с лекота цели 2020 свои детски мечти!