Коледни пожелания

Пожелания за Коледа 2021

Пожелания за Коледа 2021 година. Коледни пожелания за новата 2021 година.

Весела Коледа 2021 Много здраве и късмет нека те преследват през цялата година. Богатство от приятели и щастливи моменти да бъде белязан всеки светъл ден!

С пожелание за щастлива Коледа и богата на здраве и любов нова 2021 година. Дано щастливите мигове бъдат толкова много, че никога да не можеш да ги преброиш.

Весела Коледа 2021, приятели мои Нека радостта от празника бъде началото на една страхотна година. Бъдете преди всичко здрави, желани и обичани!

Весела Коледа и щастлива нова 2021 година Нека извора на щастието те обсипе с много здраве, благополучие и късмет, които да ползваш цял живот.

Честита Коледа 2021 През тази година любовта да царува, късмета да те преследва и здравето пръв приятел да ти бъде.

Пожелавам ти Дядо Коледа да ти донесе чувал пълен със здраве, късмет и любов. Нека през новата година нищо да не ти липсва и много пари винаги да имаш!

Мирна и спокойна Коледа 2021. Много благополучие и хармония да има в дома, където смехът и прегръдките да преобладават всеки ден!

Мирна и благополучна нова 2021 година нека бъде твоят подарък за Коледа. Дай Боже всеки ден да имаш поводи да се усмихваш и празнуваш с приятели!

Нека новата година ти донесе 2021 подаръка. Отваряй ги с наслада всеки ден и така 365 дни.

Щастлива Коледа 2021. С много късмет и усмивки продължавай напред и не се спирай пред нищо. Сбъдвай мечти и щастлив бъди!

Пожелавам ти една незабравима, красива и приказна Коледа. Нека новата 2021 година ти носи само радости и успехи!