Коледни пожелания

Пожелания за Коледа 2020

Пожелания за Коледа 2020 година. Коледни пожелания за новата 2020 година.

Здрава, богата и успешна Коледа и Нова година 2020 ти пожелавам от сърце. Превърни всяко твое действие в успех и всеки успех в повод за много щастливи моменти и незабравими спомени!

Пожелавам ви приказно красива Коледа 2020 със семейството. Бъдете най-вече здрави, а всичко останало ще го постигнете с много труд и постоянство през новата година!

Пожелавам ти неспирни коледни емоции и щастлива нова 2020 година. Нека щастливите моменти бъдат повече от звездите и да светиш от радост по-силно и от слънцето!

Пожелавам ти весела, щастлива и успешна Коледа 2020. Нека годината ти донесе всичко, за което се бориш, повече красота да има и най-вече здраве и любов!

С настъпването на Коледа 2020 нека добротата, любовта и мирът завладеят душите ни за един по-справедлив свят. Да си пожелаем здраве, благоденствие и щастие, повече да си вярваме и да намираме сили да си прощаваме. Всичко зависи от нас, за това нека коледния дух заживее в нас завинаги!

Пожелавам ти радост в сърцето, блясък в очите и весела Коледа 2020. Нека празника бъде вълнуващ, изпълнен с вълшебни моменти и мирис на коледни сладки.

Нека Коледа ти донесе много сили, вяра и надежди да пребориш всяка конкуренция през 2020 година. Пожелавам ти светло бъдеще, в което да постигаш всичко желано!

Нека коледните празници ти донесат безкрайно щастие и споделени моменти със семейството. И нека твоята усмивка бъде по-ярка от всички коледни светлини, а в сърцето ти да гори огъня на любовта!

Весела Коледа 2020. С пожелание за толкова много успехи, че никога да не можеш да ги преброиш. Да не забравяме и твоите подаръци от здраве и късмет, които напълно си ги заслужи за тази година!

С пожелание да имаш 2020 прекрасни моменти през Коледа. Дано твоята коледна приказка и чудеса никога не свършват, за да бъдат дните ти прекрасни, а нощите спокойни.

Желая ти прекрасна Коледа и щастлива нова 2020 година. Време е да почнеш да сбъдваш своите детски мечти, за това ти пожелавам успех и много късмет!