Коледни пожелания

Пожелания за Коледа и Нова година

Коледни и новогодишни пожелания. Пожелайте Весела Коледа и щастлива Нова година на скъп човек. Всички пожелания за Коледа и Нова година са оригинални.

С пожелание Коледа да те зареди с много надежди, вяра и сила, за да продължаваш и през новата година да имаш успехи и все така да сбъдваш своите детски мечти!

Благоденствието и щастието са моите молитви за вас на коледните празници. Желая ви да приключите годината с усмивка и да започнете новата с надежда. Весела Коледа и честита Нова година!

Нека Коледа ти донесе спокойствие, любов и разбирателство, а Нова година много забавления, пътувания и успехи!

Нека коледният празник запълни дома ти с радост, сърцето ти с любов и твоя живот със смях. Пожелаваме ти весела Коледа и с нетърпение очакваме да ви видим през новата година .

Ще ти пожелая на Коледа три важни неща да ти се случат: да си заедно със семейството си, всички приятели да виждаш щастливи и да се заредиш с много енергия и вяра за през новата година!

Весело изкарване на коледните и новогодишни празници, където емоциите, приказните моменти, дългите вечери около елхата и забавленията сред снега ще са част от твоето безценно време!

От Коледа до Нова година нека бъдат дните ти забавни, а вечерите спокойни и пропити с дъх на вино и любов. Весела Коледа и щастлива Нова година!

Пожелавам ти чудото на Коледа да ти донесе благоденствие, здраве, пари, любов, успехи в работата и много радости през Новата година!

С пожелание за красива Коледа, незабравими моменти със семейството и приятелите, здрава и щастлива Нова година изпълнена с много берекет!

Елхата свети празнично красива, раздава радости, любов, мечти и аз ти пожелавам с трепет и надежди: Весела Коледа и щастлива Нова година!

Пожелавам ти Весела Коледа със семейството и щастливо посрещане на Новата година с най-добрите ти приятели!

Пожелавам ти най-хубавият и незаменим коледен подарък, който да използваш пълноценно през цялата Нова година - крепко здраве!

Нека Коледа ти донесе много любов и спокойствие, а Нова година късмет и успехи във всичко, с което се захванеш!