Коледни пожелания

Оригинални коледни пожелания

С нашите оригинални коледни пожелания може да зарадвате близък човек или дете. Нека и вашата Коледа бъде оригинална и всички хубави пожелания да ви се сбъднат.

Сънувам бяла Коледа и с всяка коледна картичка пиша, дните ти да бъдат весели и ярки, а цялата твоя Коледа - красива.

Тихо се сипят снежинките бели, бяла Коледа за тебе искри, а под белите пухкави преспи те очаква подарък от здраве! Весела Коледа ти желая!

Нека твоите подаръци бъдат същите като миналата година, и като по-миналата и като всяка друга, но с още по-голяма сила да получиш здраве, щастие, късмет! Весела Коледа!

Аз съм твоят подарък, изпълнен с трепет и очакване, искам да вземеш от мен: мир, благоденствие, любов!

Желая ти безкрайни чудеса, хиляди усмивки да видиш грейнали в дома ти и с мир подадени ръце да има надежда, обича, топлина и разбирателство от сега!

Пожелавам ти най-оригиналния подарък, поднесен с най-искрена любов, обвит в много страхотни емоции и съдържащ крепко здраве и небивал късмет!

Разнася се в стаята аромат, домът потъва в приказен разкош и искам от все сърце да ти подаря късче радост от коледната нощ!

На Коледа за теб ще запаля свещи от красиви мечти и огън бенгалски със страстни искри, а на върха на елхата ще закича внимателно ярка звезда от любов, да осветява живота ти приказен!

Нека коледната ти елха бъде обсипана с прашец от мечти, обвита с пъстри гирлянди от радост и закичена с кристални топки радостни сълзи, а под нея да намериш подаръци от здраве и сбъднати мечти!

Нека подаръците ни бъдат скъпи и незаменими, обичани и желани и всички поднесени с любов и желание. Весело посрещане на Коледните празници!

Днес от всеки поглед блика радост, светлина и надежда, звън камбанен от далеч се чува Весела Коледа ви пожелавам!