Коледни пожелания

Нежни коледни пожелания

Нежни коледни пожелания за повече любов и разбирателство.

Нека близостта на приятелите и уюта на дома и семейството бъдат твоите най-добри коледни подаръци!

Пожелавам ти мирна и спокойна Коледа, която да се превърне в надежда за по-добра и богата година. Нека любовта и успехите тържествуват, а здравето никога да не те изоставя!

Коледа е посланието, което ни праща Бог, за да се научим да обичаме и прощаваме всеки ден. Пожелавам ти щастлива и мирна Нова година!

От толкова приготовления за Коледа ти пожелавам да имаш време за най-близките и да ги дариш с цялата си любов. Нека празника бъде вълнуващ и прекрасен и всеки да получи любимият подарък!

Пожелавам ти блестяща Коледа с много красиви моменти, споделени със семейство и приятели. Нека разбирателството помежду ни превърне новата година в най-красивите 365 дни до сега!

Добри новини получаваш от Дядо Коледа, който ти носи здраве, благоденствие и любов за цялата година!

Желая ти коледни подаръци обвити в много нежност и поднесени с цялата любов, която може да съществува. Нека добротата бъде твоята пътеводна светлина през годината!

Дано твоята Коледа остане в сърцето ти цяла година и много сили и смирение да ти дава!

С нежен дъх на сладки, светеща елха и коледни песни желая да прекараш коледните празници. Нека спокойствието завладее сърцата ви и цяла година да ви носи мир и любов!

Тиха, спокойна и благодатна Коледа желая да имате цялото семейство. Бъдете често заедно и винаги празнувайте с много настроение!

Много нежност, любов и доброта желая да получиш като коледен подарък. Нека годината ти бъде изпълнена с много романтика и красоти!

Желая ти спокойна и благодатна Коледа, в която да царуват мирът и хармонията!