Коледни пожелания

Мъдри коледни пожелания

Желая ти като коледна звезда да бъдат възвишени мислите ти и да стоиш високо над всички. Нека усилията ти да направиш света по-добър станат реалност!

Дано коледните празници открият в теб цялата доброта, която имаш. Знам, че тя е безкрайна и че душата ти копнее да се разкрие. Пожелавам ти светлина да огрява душата ти и да бъдеш истински щастлив човек!

За да бъде Коледа изящна и красива трябва семейството да е заедно. Пожелавам ти всички да сте здрави и сплотени, както никога до сега!

Дядо Коледа съществува и той е в сърцата на всички добри хора. Бъди човека, който дарява радост и любов на ближния, без да иска нищо в замяна!

Желая Коледа да те вдъхнови за нови подвизи и успехи. Нека усилията ти имат смисъл, а мислите ти бъдат по-възвишени, чисти и съкровени!

Погледни в детските очи и ще намериш цялата красота и смисъл на Коледа. Спомни си какви бяха твоите мечти и започни да ги сбъдваш още от сега!

Коледа не е само празник на вкусната храна и греяно вино. Тя е чудото, което ни събира и ни кара да бъдем искрено добри!

Нека тази Коледа бъде началото на един мъдър, праведен и хармоничен живот. Продължавай да търсиш и да вярваш в чудесата. Цялата красота на света сама ще се разкрие пред теб!

Не е важно колко е скъп подаръка, а колко душа е вложен в него. Весела, спокойна и щастлива Коледа!

Желая ти мъдрост и разум в избора си. Дано твоят коледен подарък бъде единственото, от което имаш нужда - много любов!

Коледните празници са времето, когато се променяме и ставаме по-добри. Но аз ти пожелавам всеки ден да търсиш доброто и да помагаш на хората от сърце!

Днес е Коледа, а това значи мир, хармония, разбирателство. Следвай винаги доброто и ще имаш добър и праведен живот!

Не мога да ти обещая скъп коледен подарък, но мога да те уверя, че с постоянство и вяра в Бога ще направиш дните си слънчеви, а в душата ти ще бъде винаги спокойно!

Всеки носи коледния дух в себе си. Открий своята вътрешна красота и направи годината вълнуваща и успешна!