Коледни пожелания

Мили коледни пожелания

Мили коледни пожелания за най-любимите ни хора.

Нека Коледа разтопи всяка тъга в сърцето ти и да ти предложи утеха, спокойствие и мир. Пожелавам ти да влезеш в новата година с много настроение и вяра в доброто!

Коледа е празника, който ни дава надежда и сили да повярваме, че може да направим новата година паметно красива. Пожелавам ти от сърце да последват за теб най-добрите 365 дни!

Пожелавам ти усмивките и добрите пожелания да завалят капо пухкав сняг на Коледа. Обичайте се и бъдете обичани, защото чудесата едва започват от сега!

Нека коледните празници изпълнят домът ти с радост, сърцето с любов и живота ти със смях. Сега е времето да намерим много причини за щастие и да ги превърнем в щастлива нова година!

Коледа разказва за любовта, мирът и надеждата. Разкажи и ти твоята приказка, изпълнена с много радости и незабравими мигове!

Пожелавам ти пухкав сняг и много настроения на Коледа. Много весели игри и забавни моменти нека преобладават в празничните дни!

Нека тези коледни празници ви доближат още повече до онези, които истински обичате. Бъдете по-често заедно с повод и без повод!

Пожелавам ти дом пълен с мир и блаженство. Нека семейството ти бъде здраво и всеки да получи желания коледен подарък!

Преди да отвориш подаръка си, погледни около елхата твоят най-голям коледен подарък. Желая на цялото ви семейство много здраве, разбирателство и безброй щастливи мигове!

За мен най-добрият коледен подарък е да прекарам празниците с теб. Желая ти спокойни и приказни дни, с много романтични моменти и дълги вечери пред камината!

Нека Коледа ти донесе много мир, любов и радост в сърцето. Дано тази година за теб да бъде най-добрата до момента!

Пожелавам ти Коледа по-красива от всяка друга до сега! Нека Исус благослови цялото ти семейство и щастието да се засели вечно в дома ти!

С дъх на коледни сладки и греяно вино, детски усмивки и щастливо семейство, огън в душите и блясък в очите нека мине Коледа за теб и хората, които обичаш!

На този ден всичко лошо забрави и към коледната звезда нагоре погледни. Затвори очи, стисни юмрук и си пожелай: здраве, щастие и любов да има всеки ден!

Желая ти по Коледа вълшебство с много приказни моменти и малки сбъднати мечти. Мир, хармония и благополучие нека да царуват винаги в дома ти!

Нека за теб Коледа бъде една приказка с огън в камината, огромна коледна украса и много сняг. В този ден се превърни в дете и изживей своите щастливи мигове!

Весела Коледа, мило. Пожелавам ти цялата любов на света и да сбъднеш и най-смелите си фантастични мечти. Усмихвай се все по-често и продължавай да бъдеш най-милия човек, който познавам!

Пожелавам ти сладка Коледа с много мили пожелания, прегръдки и споделени моменти. Нека дните ти от тук нататък бъдат запълнени с много успехи, щастие и веселие!