Коледни пожелания

Красиви коледни пожелания

Красиви коледни пожелания за семейство, деца и приятели.

Пожелавам ти да изживееш най-красивата коледна приказка със семейство и приятели. Намери своя коледен подарък не под елхата, а в очите на всички около теб!

Носи Коледа в сърцето си и ще намериш желаният подарък под елхата. Нека вярата ти бъде най-голямата сила в сбъдването на всичките ти мечти през годината!

Пожелавам ти най-силните прегръдки от най-обичаните от теб хора по Коледа. Бъдете заедно, веселете се и се забавлявайте като деца, за да бъде годината богата и щастлива!

Напълни сърцето си с топлина, душата си с мир, а очите си с цялата красота на Коледа! Пожелавам ти в този празник да намериш безброй причини да изпитваш щастие и любов!

Най-красивият коледен подарък, който може да получим е да прекараме празниците заедно. Нека всички заедно да си пожелаем Весела Коледа и щастлива Нова година!

В коледните празници домът ни се изпълва с мир, радост и любов. Нека тези благословии те следват през цялата Нова година!

Коледа прави всички ни деца, които могат да видят цялата красота на празника. Пожелавам ти да запазиш детското в себе си и да бъдеш истински щастлив човек!

Желая ти красива Коледа с приказни моменти и забавни случки. Нека всяка твоя мечта от сега нататък да става реалност. Просто продължавай да вярваш и полагаш усилия и ще имаш най-успешната година!

Нека в душата ти бъде като коледна свещ - спокойно и винаги да гори онова пламъче, което те кара да вървиш напред. Весела Коледа и много късмет през новата година!

От сърце ти желая да получиш красиви коледни подаръци, поднесени с много любов и желание. Нека радостта от празника ти даде всичко нужно за щастлива нова година!

Нека твоята красота бъде любовта, която изпитваш към ближните. Пожелавам ти цялото щастие и късмет на света да ти се стовари на коледните празници!

Поднасям моите специални пожелания към теб и твоето семейство за весела Коледа и щастлива Нова година. Бъдете най-малкото щастливи и още повече поводи имайте да се събирате и забавлявате!

Най-красивият празник Коледа ни носи много упование, че светът може да бъде добър за всички. Пожелавам ти само доброта, любов и щастие да срещаш по пътя към успеха!

С пожелания за блажена, красива и уникална Коледа. Нека добротата и любовта се заселят завинаги в сърцето ти, а Новата година да ти донесе само щастливи моменти!