Коледни пожелания

Коледни пожелания за фирма

Бизнес коледни пожелания за фирма и коледни пожелания за успешен бизнес. Изберете си коледни пожелания и изпратете на фирма или вашия шеф.

Пожелавам на фирмата ви всеки ден да е като Коледа, с много клиенти и всичките доволни и щастливи!

С пожелание тази Коледа да ви сплоти като екип още повече и заедно да работите за фирмата, а тя да работи успешно и за вас!

Нека благополучието и доволните клиенти да нарастват с всеки изминат ден и по-често да имате поводи за банкети и събирания!

Пожелавам още повече пари и бизнес сделки да има фирмата, а за целия персонал много здраве и успехи! Весела Коледа!

Успеха на една фирма се дължи на персонала, за това нека Дядо Коледа донесе на всички много здраве, творчески идеи и късмет във всяко начинание!

Пожелавам на фирмата ви подарък от положителни емоции, нови вдъхновения и големи успехи в бранша! Весела Коледа!

На целият персонал на фирмата пожелавам весело посрещане на Коледа, нека всеки да получи подаръка, за който е работил през годината и с нови сили да продължи работата си успешно!

Щастлива Коледа на фирмата и нека клиентите ви бъдат тази година още по-щастливи и доволни, а печалбите да се множат с всеки изминат ден!

Попътен вятър към най-големите успехи в бизнеса и нека доволните ви клиенти да се множат, а Коледа да вдъхне във вас повече идеи за нови начинания!

Весела Коледа на цялата фирма. Да ви върви по вода в бизнеса и не само, а и в личните отношения. Бъдете едно голямо задружно семейство!