Коледни пожелания

Коледни пожелания за учители

Най-добрите коледни пожелания за учители. Благодарете на своя учител или учителя на вашето дете по случай Коледа и му пожелайте нещо от сърце.

Уважаеми учители, вие сте светлината, която винаги ми показваше правилния път, по който да ходя и по този повод на Коледа, благодаря ви за всичко. Весела Коледа!

Весела Коледа на учителя и семейството му, който се грижеше за моето дете и направи дните му в училище смислени!

Най-добрият учител е този, който ни учи как да бъдем хора и да се справяме с трудностите, които ни поднася съдбата. Желая на нашия добър учител дълги години на щастие, благоденствие и мир!

Не само ни учите и подготвяте за живота, но и ни правите по-добри и мъдри. Давате ни пример, който е безценен за нас. Благодарим ви за всичко и нека Коледа ви донесе всичко онова, което най-много искате, а през новата година нека успехите ви да се множат с всеки изминат ден!

Един добър учител като вас заслужава да получи най-хубавия коледен подарък и да бъде щастлив и успешен. Пожелавам ви го от все сърце!

Весела Коледа на нашият любим учител. Да бъде винаги здрав, все така енергичен и готов да ни помага и много търпелив, когато грешим.

На учителката на моите деца пожелавам прекрасна Коледа и весели празници с цялото семейство. Нека прекрасните моменти се превърнат в незабравими спомени, достойни за най-хубавите приказки!

Хубава Коледа и много любов нека вали по празниците за теб. Бъди винаги най-готиния учител в очите на децата и продължавай бавно, но славно да сбъдваш мечтите им!

Да си учител е призвание, за това ви пожелавам Коледа да ви донесе много творчески идеи, за да можете с още повече плам и настроение да преподавате и обучавате учениците. Весела Коледа!

Нека Коледа донесе на учителите на децата ни спокойствие, незабравими моменти със семейството и любимите хора, много подаръци от любов и усмивки и още повече забавни моменти на празниците!

Весели празници на нашият любим учител. Нека всеки миг със семейството бъде като приказка, а най-хубавите подаръци, които да получи да бъдат здраве, любов и късмет!

Весела Коледа на най-страхотния учител! Нека винаги да бъде здрав, а когато отсъства да е за добро. Пожелавам му всичко най-хубаво да му се случва от тук насетне!

Пожелавам ви и през новата година да се разбирате с всички ученици, да се учат прилежно и с помощта на техния добър учител да продължават напред към нови успехи. Весела Коледа!