Коледни пожелания

Коледни пожелания за син

Страхотни коледни пожелания за син. Коледните ни пожелания за син са подходящи за всеки родител, който иска да зарадва своето дете. Направете вашият син щастлив като му пожелаете нещо по случай Коледа.

Пожелавам ти сине днес всички хубави коледни пожелания да ти се сбъднат и най-вече тези, в които има здраве, любов, благоденствие и берекет!

Весела Коледа, скъпи сине. Нека сбъднатите ти мечти бъдат като снежинките навън и желанието за победа в теб да гори като огъня в камината!

Така, както ме радваш с присъствието си на Коледа, така нека да има кой да радваш и ти и любовта да стане водеща сила в твоя живот. Весело посрещане на Коледа, сине!

От всички подаръци, които ще получа за тази Коледа, нека твоето присъствие сине бъде най-големият. Желая ти Весела Коледа и всичко добро!

Докато сме заедно сине Коледа ще има смисъл и ще бъде все така ярка и незабравима. Бъди ни здрав, щастлив и успешен!

Скъпи сине, където и да си в момента нека намериш път към дома, за да направиш Коледа за всички истински щастлива! Весели празници!

Моят най-голям подарък е синът ми да бъде на масата в коледната нощ с всички нас. Нека празника бъде за него ново начало за още по-прекрасен и изпълнен с успехи живот!

Нека празничния дух те завладее и донесе супер хубави емоции, надежди и много идеи за бъдещи успехи. Весела Коледа, сине!

Но моят обичан и единствен син пожелавам най-хубавият коледен подарък - много здраве, обвит с любов и положителни настроения!

Коледата с моят син е прекрасна, желана и истински красива. Желая ти винаги така да ни радваш с присъствието си и благите ти приказки!

Щастлива Коледа, сине. Бъди най-вече здрав и нека успехите ти се множат с всеки изминат ден!

Нека най-хубавата коледна приказка за тебе сине бъде истинска, а игрите ти никога да не спират и винаги да те радват!