Коледни пожелания

Коледни пожелания за семейство

Красиви коледни пожелания за семейството. По случай Коледа зарадвайте вашето семейство с някое от нашите коледни пожелания.

Пожелавам ти красиви подаръци поднесени с много любов и желание, всички в семейството да бъдете щастливи и здрави, а сполуките и благоденствието да ви преследват постоянно!

Нека Вашата семейна почивка бъде весела и светла, както и останалите ваши дни. Изпращам ви много любов и прегръдки за тази Коледа!

Нека Коледа донесе много любов и щастие на очарователното ви семейство. Надявам се да се видим съвсем скоро и всеки да разкаже своята коледна приказка!

Коледата е семеен празник, за това ви пожелавам често да сте заедно и да намирате причини да се събирате и празнувате, не само на Коледа!

Нашето семейство пожелава на вашето семейство безопасно пътуване и весело изкарване на коледните празници!

Весела Коледа, семейство! Очаквам с нетърпение да ви видя и да бъдем заедно през коледните празници!

Надявам се, че всеки от семейството ще получи най-добрият коледен подарък, но нека най-големият и най-важният бъде, че сте заедно и че сте здрави!

Нека Бог да благослови цялото ви семейство в тази коледна нощ и винаги да бъдете сплотени и щастливи!

Поднасям моите най-искрени коледни пожелания към всички семейства, които са заедно сега и празнуват с наслада Коледа!

Благословена да бъде Коледа за цялото ми семейство. Това е времето, когато се събираме заедно и се радваме на малките моменти от живота. Дай Боже да бъде така и занапред!

Пожелавам на цялото семейство да се наслади на коледната музика, отварянето на подаръци и вкусната храна, която ще споделите заедно!

Коледата е най-красива и обичана, когато мирише на бисквити и топлината от печката се разнася из цялата къща, където цялото семейство е заедно! Весела Коледа!

Да бъда със семейството си тази Коледа е най-големият подарък, който някога съм искал. Чувствам топлината и радостта да бъда с вас през тази свята нощ. Весела Коледа на всички!

Пожелавам от сърце цялото семейство да намери под елхата най-големият подарък - здраве и любов за всички!

Няма по-хубав момент от семейството да бъде заедно и всички да са щастливи. За това ви пожелавам все така да бъде и често да имате хубави поводи да се събирате и празнувате!

В тази спокойна коледна нощ, нека да има в семейството любов, а подаръци от здраве и късмет, да получи всеки от вас още сега!

На цялото семейство пожелавам много здраве и любов и нека в коледната нощ всеки да получи своят желан подарък!

Прекрасна Коледа на теб и семейството. Нека този красив момент, когато сте заедно до елхата и под блясъка на светлините да бъде като хубав спомен, който да ви кара отново и отново да сте заедно!

Весела Коледа на цялото семейство. Бъдете все така сплотени и щастливи и нека празниците бъдат причина да се събирате, но любовта да ви кара да търсите причина да сте заедно по всяко време!

Пожелавам ти от сърце най-големият коледен подарък за теб да бъде много здраве на цялото семейство. Весело Коледа!