Коледни пожелания

Коледни пожелания за мъж

Оригинални коледни пожелания за мъж. Подходящи коледни пожелания за любимия мъж, писани специално за Коледа. Нека мъжа, който познавате бъде изненадан с най-добрите коледни поздрави.

Пожелавам ти щастливите моменти да са толкова много, че всичко лошо, което ти се случва бързо да забравяш, но да те прави по-силен, мъдър и готов и за най-големите предизвикателства.

На супер мъж като тебе ще пожелая супер здраве, супер много пари и супер много щастливи моменти с хората, които обичаш.

Пожелавам ти от сърце Коледа да бъде за теб денят, в който късмета и щастието започнат да работят с пълна сила за твоят успех в работата, семейството и в личен план. Бъди силен и вярвай в себе си, защото най-доброто предстои.

Нека твоите дни бъдат весели и ярки и да грее над тебе винаги една коледна звезда, която да те води към нови лични успехи!

Силата на един мъж се измерва в това колко много може да обича, за това нека твоят коледен подарък да бъде много любов!

Бъди Дядо Коледа за другите и всеки ден ги радвай с малки, но значими подаръци. Само така ще бъдеш истински щастлив и удовлетворен.

Желая ти най-хубавите неща да получиш на Коледа - здраве, щастие, удовлетворение и всичко това за цял живот!

Нека домашния уют на Коледа ти донесе много радост и спокойствие, да бъдеш все така добър и състрадателен и често да се събираш с любимите хора!

Желая ти прекрасна Коледа с хората, които обичаш, а подаръка ти да бъде една сбъдната мечта!

Коледата разтопява сърцата и на най-големите мъже, за това не се срамувай да бъдеш като децата и да се радваш истински на празника!

В коледната нощ си пожелай нещо голямо, но от сърце и което да не може да се купи с пари, а с много труд, желание и упорство. Весела Коледа!

Чувствай се желан и обичан, защото го заслужаваш. Нека Коледа ти донесе цялата любов, която ти е нужна, за да сбъднеш още много свои мечти!

Нека тези коледни празници ти напомнят, че за тебе бият много сърца и че за някои си опората и надеждата. Продължавай да правиш хората щастливи и да бъдеш себе си!

Истинският мъж празнува Коледа със семейството си, за това ти пожелавам весело изкарване с всички твои любими хора.

Никога не е късно да повярваш в Коледа и в нейната сила да сбъдва желания. Желая ти все така да бъдеш здрав, силен и успешен през цялата нова година!