Коледни пожелания

Коледни пожелания за момче

Подходящи коледни пожелания за момче, които всеки родител може да изпрати. Коледните пожелания за момчета са специално написани, за да зарадват малки и големи деца по случай Коледа.

На милото ми момче ще пожелая тази година под коледната елха да намери много здраве, любов и късмет, които никога да не губи и винаги да ги носи в сърцето си!

Весела Коледа на прекрасното ми момче. С пожелание да носи винаги в сърцето си добродетелите на героя, който харесва от детските филми и един ден да стане известен с делата си и помощта към хората!

Лесно е човек да бъде щастлив, просто трябва да те наблюдава и да прекарва повече време с теб. Бъди все така здрав и изпълнен с енергия и сила!

Може да не видя Дядо Коледа, но виждам постоянно един ангел, който често се усмихва и ни зарежда с толкова много емоции. Щастлива Коледа, мило момче!

Моят подарък не е под елхата, а в твоите детски очи, когато виждам блясъка на коледната украса. Продължавай да ни правиш щастливи и да осмисляш живота ни!

Нека Коледа ти даде повече вяра, че и най-големите ти детски мечти могат да се осъществят. Няма невъзможни неща и през тези години ти го доказа, момчето ми. Весела Коледа!

Бъди винаги изпълнен с много енергия и щури идеи. Искам да те виждам все така забавен и много емоционален, да изпълваш дома със своите приказки и смях, а на Коледа да обикаляш около елхата и масата, докато бягаш от твоите въображаеми герои! Весела Коледа, момчето ми!

Бъди в списъка на Дядо Коледа от специални деца, които заслужават да получат най-хубавия подарък, освен много здраве, щастие и късмет, които са задължителни за всяко дете!

Да видя момчето ми щастливо и как си играе покрай коледната елха е най-големият ми подарък за Коледа. Искам всеки ден да бъде Коледа!

На моето момче ще пожелая незабравима приказна Коледа с много забавни игри и страхотни моменти навън с приятели добри!

Весела Коледа на нашето момче, което толкова много ни радва и прави живота ни смислен!