Коледни пожелания

Коледни пожелания за момиче

Коледни пожелания за момиче с красиви коледни текстове. Коледните пожелания за момиче могат да бъдат изпращани от майка и баща. Зарадвайте своето дете момиче по случай Коледа и му пожелайте нещо прекрасно.

С красотата си допълваш и най-красивата коледна украса и правиш празника ми да бъде специален и неповторим. Желая ти да преживееш най-хубавата коледна приказка!

Ти си като коледна звезда, стоиш високо в мислите ми и осветяваш пътя ми. Пожелавам ти светла Коледа и щастлива нова година!

Очаквам на Коледа най-красивото момиче на земята да бъде до мен и да видя нейната усмивка и красиви очи. Желая ти весела ваканция и много приказни моменти да имаш!

Моята Коледа е по-красива, по-цветна и по-ярка, само защото си около мен, чувствам се благословен с тебе. Весела и щастлива Коледа!

Твоята любов пристигна в сърцето ми преди много години, но все още е толкова силна и става все по-силна всеки ден. Желая ти най-хубавата Коледа, която си имала някога.

Това, което чувствам, когато си около мен е прекрасно и очаквам да прекарам Коледа заедно с теб, мило мое прекрасно момиче!

Само усмивката ти може да накара всеки стрес да изчезне и само твоят смях може да превърне най-лошите дни в по-светли. Весела Коледа, момичето ми!

Разбирам, че Коледа ще е прекрасна, когато видя усмивката ти и как тичаш покрай мен по-щастлива от всякога. Желая ти най-прекрасния подарък да бъде твой и отново да бъдеш малката принцеса на вечерта!

Нека моето малко момиче расте с големи мечти, а на Коледа специално да получи освен желаният подарък и много прегръдки от всички нас!

Някои неща са по-красиви отвъд всяка дума, която може да изречем като специалните моменти, когато сме заедно и споделяме радостите от малките неща в живота. Весела Коледа, мило дете!

Ще ти пожелая първо да бъдеш здрава, след това обичана и не на последно място желана и предпочитана за най-добра приятелка!

И тази година най-хубавата украса на Коледа ще бъдеш ти, моето момиче, а усмивката ти нека да заслепи всички коледни светлини! Весела Коледа!

Всеки търси подаръка си под елхата, а аз всеки ден го намирам в усмивката на моето момиче. Нека тези подаръци не свършват и Бог да пази дъщеря ми!

Весело посрещане на Коледа, мило момиче. Имаш право днес цял ден да играеш и обикаляш около елхата, да ядеш бисквити по всяко време и да скачаш колкото поискаш. Нека игрите ти бъдат интересни и изпълнени с много приключения!

Коледа с моето момиче е прекрасна, за това от сърце й пожелавам щастие и любов безмерна да получи тя от Дядо Коледа!

Весела Коледа, момичето ми. Бъди красива, но най-вече душевно и давай пример на другите деца как да бъдеш добра и като в приказките всяко зло с любов да побеждаваш!

На най-красивото момиче по случай Коледа ще пожелая най-красивите моменти с най-добрите си приятели всеки ден да изживява!