Коледни пожелания

Коледни пожелания за майка

Коледни пожелания за майка писани с любов. На Коледа е задължително пращането на пожелания на родител, така че нека всяка майка се почувства специална и обичана.

Коледните спомени за мен са толкова специални благодарение на теб мамо. С твоите гозби, приказки, смях и любов Коледа за мен е прекрасна. Нека и ти всеки ден да усещаш това, което и аз на този празник!

Майко, присъствието ти на Коледа е по-скъпо от всички подаръци под коледната елха. Искам винаги да бъде така. Весела Коледа ти желая от сърце!

Няма по-хубав празник от Коледа, но само ако е прекаран с теб мамо. Бъди щастлива не само днес, а и всеки следващ ден.

Весела Коледа, майко. Знай, че макар да не се виждаме винаги те нося в сърцето си и се чувствам добре, когато си мисля за теб!

И най-скъпата храна в ресторантите не може да се сравнява с твоите гозби, направени с любов за нас. Искрено ти пожелавам безкрайно щастие и още толкова сбъднати пожелания!

Благодаря на Коледа че я има, за да може да прекараме още един ден заедно и да си разказваме хубави истории. Бъди винаги все така мила и добра, мамо!

Изпращам ти и моят подарък - една силна прегръдка за моята майка. Без твоята подкрепа и грижи нямаше да съм това, което съм сега. Благодаря ти, мамо и Весела Коледа!

Желая ти светла Коледа и много хубави емоции с всички нас на масата и нека това, което си пожелаеш в коледната нощ час по-скоро да се сбъдне!

На моята скъпа майка пожелавам весело изкарване на Коледа, мир и радост да има в душата й и много любов да среща навсякъде!

Весела Коледа, мамо. Правиш празника весел и ярък, за това се надявам да имаш приказни моменти в коледната нощ и най-хубавите коледни песни да звучат в душата ти!

Моята майка въплъщава истинският дух на Коледа, за това нека бъде здрава и все така усмихната и готова да ни помага!

На моята прекрасна майка желая коледния дух да я завладее и всеки ден да бъде празник за нея!

Когато усетя аромата на твоите вкусни гозби и видя как шеташ из къщата Коледа става приказна за мен. Благодаря ти за всичко, мамо!

С тебе майко Коледа е топла и уютна, за това ти пожелавам в живота си винаги да си заобиколена от хората, които обичаш!

Весела Коледа, мамо. Ти правиш Коледа специална, не само с присъствието си, но и с цялата любов, която излъчваш и всичко, което правиш, за да се чувстваме добре.