Коледни пожелания

Коледни пожелания за любимия

Коледни пожелания за любимия мъж. Изпратете с любов коледни пожелания за любимия човек и го направете още по-щастлив. Коледните пожелания са подходящи и за съпруг.

Сега е момента да си пожелаеш нещо хубаво, защото на Коледа стават чудеса. За мен чудото вече се случи, когато те видях за първи път. Весели празници!

Това е най-прекрасната част от годината и ти любими си част от всичко това. С тебе всеки ден е Коледа!

Нека малките моменти да се разхождаме заедно, когато вали сняг, да седнем да пием горещ чай и да се пързаляме на ледената пързалка бъдат изпълнени винаги с твоя смях и жаден за приключения поглед!

Коледата е прекрасна и изпълнена с много любов и хубави емоции. Но за мен тя е нищо, ако ти не си до мен. Весела Коледа, любими!

Весела Коледа на моят единствен и обичан мъж. Нека любовта ти бъде винаги така силна и всичко, което правиш да те радва и да има смисъл!

Желая ти във всеки един момент, когато някой те попита "как си" да казваш "по-добре не може да бъде", а специално Коледа да те накара да се чувстваш на седмото небе!

Най-красивите неща днес са коледните светлини, украса, мириса на вкусна храна, снега навън и най-вече ТИ! Весела Коледа!

Не ме интересуват материалните подаръци, ако те имам винаги до себе си. Нека коледните празници ни направят още по-щастливи и ни изпълнят с надежди и приказни моменти!

Нека на Коледа да получиш трите най-важни неща: здраве, без което знаеш, че не може, любов, която е смисъла на всичко и късмет, който рано или късно ще ти потрябва!

Чашите звънят, камбани бият, песни се чуват, а нашата любов продължава да гори. Весела Коледа ти желая!

На моят любим пожелавам приказна Коледа, в която да прекара със семейството си и всички да бъдат здрави, щастливи и обичани!

За тази Коледа искам само едно единствено нещо - ТИ. Нека моят подарък бъде и твоят и винаги да бъдем заедно!

Нека като светлините на коледното дърво да свети и живота ти и всеки следващ ден да бъде по-ярък и щастлив!

Желая ти много прекрасни моменти на празника, да посрещнеш Коледа с усмивка и да я изпратиш с надежди за още по-добър свят, в който ти да бъдеш истински щастлив!

На моят любим пожелавам да получи само любими подаръци от най-обичаните от него хора.