Коледни пожелания

Коледни пожелания за любимата

Красиви коледни пожелания за любимата жена. Нека вашата жена се почувства специална с коледните ни пожелания. Всички коледни пожелания за жена са подходящи и за близък човек.

Пожелавам ти да запазиш в себе си красотата, добротата и усмивката и всеки ден да те виждам все по-щастлива. Весела Коледа, любима!

Пожелавам ти в коледната тиха нощ да получиш дар от Бога - още повече любов и супер много здраве!

Най-големият подарък за мен не го получих на Коледа, а го получавам всеки път, когато моята любима е до мен. Весела Коледа!

Нека този празник да подпечата за пореден път нашата любов и коледния дух да ни завладее за дълги години напред!

Вземи със себе си най-хубавото от коледните празници, а именно - всеки ден да виждаш хората, които обичаш усмихнати и ти да сияеш с красотата си над всичките!

Колкото снежинки видиш днес, нека толкова сбъднати мечти да имаш до края на живота си. Щастлива Коледа ти желая!

Желая ти тази Коледа да бъде по красива за теб и от най-хубавата приказка с много сняг, игри и събирания със семейството и приятели!

Бъди като коледна звезда - да стоиш над всички и да светиш с цялата си красота. Весела Коледа, скъпа!

Радостта от отварянето на подаръците и емоциите по Коледа колкото и да са хубави свършват, но твоята любов и доброта са безкрайни и ме радват всеки ден.

Да имам човек като тебе до себе си и най-големият и незаменим коледен подарък, който мога да получа. Обичам те!

В коледната нощ, нека превес да вземе твоята усмивка и като коледна звезда да освети света. Весело посрещане на Коледа, любима!

На моята любима пожелавам весели и незабравими коледни емоции, много подаръци от сърце да получи и най-вече - любовта ни вечна да бъде!

В момента, в който срещнах всеки ден за мен е Коледа, защото блясъка в очите ти заменя всички коледни светлини!

Моят подарък към теб не струва нищо и няма от къде да се купи, но пък за това е от сърце - прегръщам те и те целувам, любима!

Коледа наближава и всичко, за което мисля е как да те направя по-щастлива. Весела Коледа, любима!