Коледни пожелания

Коледни пожелания за колеги

Коледни пожелания за колеги и колежки. Весели и забавни коледни пожелания за колеги. Зарадвайте ваш колега с пожелания за Коледа и Нова година.

На целият колектив от фирмата желая много професионални успехи, разбирателство и късмет през цялата година. Нека Коледа донесе на всички ни усмивки, любов и добри спомени!

Колега, желая ти една щастлива и незабравима Коледа прекарана с близките хора. Нека всички получите един и същи подарък, а именно много здраве и късмет!

Имам най-добрите колеги на света, за това нека Коледата за всички вас бъде незабравима, винаги да се подкрепяме и всичко, което правим да бъде с настроение и много веселие!

На моите колеги изпраща най-милите коледни пожелания за повече здраве, любов и късмет през цялата година. Нека конкуренцията, която е между нас да бъде за доброто на фирмата, но и да ни прави по-силни, сплотени и богати на опит.

На моите обичани колеги и колежки пожелавам богата Коледа и щастлива Нова година. Нека всички бъдат като един голям и сплотен екип, работата им много да спори и всичко с настроение да правят.

На милата ми колежка пожелавам цялата любов на света да се стовари на Коледа и всеки ден да черпи сила, енергия и вдъхновение от този невероятен подарък!

Весела Коледа, колега. Нека твоите подаръци бъдат най-вече здраве и любов, а във фирмата да израстваш професионално и да бъдеш за пример на всички колеги!

На всички колеги от фирмата пожелавам щастлива Коледа и много незабравими моменти на масата с роднини. Бъдете винаги усмихнати на работата и успешни през цялата година!

Весела, щастлива и забавна Коледа на всички мои колеги. Нека професионалните изяви задминат и най-големите ви очаквания, а Новата година да бъде богата на емоции и успехи!