Коледни пожелания

Коледни пожелания за картички

Коледни пожелания подходящи за картички. Ако искате да изпратите коледни картички използвайте някои от нашите коледни пожелания.

Пожелавам ти Коледа по-красива и от най-хубавата приказка и след това с много обич и вяра да продължиш своята история за много години напред!

Поръчал съм на Дядо Коледа да ти донесе тази година още повече здраве и късмет. Весело посрещане на коледните празници!

Нека всички хора по света получат своят желан коледен подарък и да бъдат истински щастливи и обичани! Весела Коледа!

Изпращам ти виртуална картичка, но заредена с много любов и късмет, които с прочитането ти вече ги получи. Весела Коледа и на теб!

Коледа е празник на любовта и разбирателството, прави ни по-добри и прощаващи, събира ни със семейството и ни кара да се усмихваме все по-често. Пожелавам ви всеки ден да е така от тук насетне!

Весело посрещане на Коледа със семейството, приятелите и дори непознатите по улицата. Нека сърцата на хората се отворят и всички да бъдем усмихнати и човечни!

Твоят коледен подарък тази година е здраве. Използвай го с удоволствие и да знаеш - няма срок на годност!

Изпращам ти коледна картичка, за да се усмихнеш поне малко. И моля те, направи го, заради мен и ти обещавам една целувка!

Изпращам ти картичка с поздрав за много здраве и любов. Пази я в сърцето си и продължавай да живееш своя щастлив живот!

Коледа наближава, за това ти пожелавам весело посрещане на празника, много положителни емоции и малки, но много на брой сбъднати желания!