Коледни пожелания

Коледни пожелания за жена

Красиви коледни пожелания за любим жена. На Коледа всяка жена трябва да получи внимание чрез коледна картичка и коледни подходящи пожелания. Нека всички хубави коледни пожелания за жени се сбъднат!

Бъди по-изящна, по-красива и по-неповторима от всички коледни светлини и нищо през цялата година да не засенчи твоята доброта и любов. Весела Коледа, мила!

Мила, пожелавам ти Коледа с много сняг и приказни моменти, но и много любов, която да те топли и в най-студените дни, а до тебе винаги да има една пътеводна светлина, която да те подкрепя и напътства!

Прочетох много коледни пожелания за жена, но реших да ти споделя това, което мисля лично аз, а това е, че си страхотна, незаменима, невероятна, изящна, красива и добра и единственото, което ти желая е, да запазиш тези страхотни качества и да бъдеш все така истински и неподправен човек!

Щастлива Коледа и нека любовта отново бъде твоята най-голяма сила и твоят незаменим чар.

Желая ти безброй коледни подаръци под формата на незабравими страхотни спомени, които да разказваш като приказка някой ден!

И най-хубавата коледна украса не може да засенчи блясъка в твоите красиви очи. Весело посрещане на празника, на който положителните емоции и приказните моменти ти пожелавам да преобладават!

На жената, която обичам пожелавам най-хубавата Коледа със семейството и любимите хора. Весела Коледа ти желая!

Пожелавам ти да бъдеш кралицата в коледната нощ, където заедно със семейството да прекараш една чудесна вечер в много настроение и смях!

Обичам да гледам светлините на коледната украса, които се отразяват в очите ти. Бъди все така желана и с душа голяма!

Надявам се тази Коледа да ти донесе нужните подаръци от здраве, любов и късмет и те никога да не ти омръзват и да са винаги с теб!

Да прекарам Коледа с жена като теб е моят единствен и желан подарък. Нека твоят подарък да бъде бездънна чаша пълна с любов!

Приличаш си в някои неща с Коледата. И ти си желана, красива и всяваш доброта и спокойствие. Нека тези твои качества никога не губят своята сила и чар!

Не забравяй, че Коледата е красива именно защото си тук и споделяш всичките радости с нас. Продължавай да ни радваш и да бъдеш като ангел в коледната нощ!

Желая ти най-приказната Коледа до сега с много сняг и приятели, а ти да си принцесата на вечерта!

Бъди винаги желана и красива, като Коледа незабравима и все така силна и непоколебима!

Ти си моят коледен подарък и ти пожелавам най-хубавият романтичен филм да стане реалност за теб. Весела Коледа!

На най-красивата жена, която познавам изпращам своя коледен поздрав за още повече любов, здраве и незабравими моменти от празника!

Коледа носи нов момент на радост и щастие в живота ми, защото и тази година ще празнувам с моята жена. Това усещане е толкова сладко и прекрасно, Весела Коледа любима!