Коледни пожелания

Коледни пожелания за дъщеря

Прекрасни коледни пожелания за дъщеря. Накарайте вашата дъщеря да се почувства специална с някое от коледните пожелания в сайта. Коледните пожелания за дъщеря са подходящи за родители, които искат да пожелаят нещо по случай Коледа на своето дете.

Най-хубавият ден от годината предстои, защото имам възможност да подаря на моята дъщеря прегръдка и много сюблимни моменти, докато сме заедно. Нека си пожелаем по-често да се събираме и говорим, за да бъде щастието ни пълно!

Да има дъщеря е богатство, а най-хубавият подарък, който може да ми донесе Дядо Коледа е да сме всичките заедно. Весело посрещане на Коледа, дъще!

Да те видим как израстваш от момиче в дъщеря е най-хубавият подарък, който сме получавали. С пожелание да растеш и в мечтите си и лека по-лека да ги сбъдваш!

Нека прекрасната ми дъщеря прекара най-чудесната си Коледа с най-обичаните от нея хора и всеки миг да бъде изпъстрен с много светлини, емоции, любов, смях и забавни моменти!

Чувствам се най-богатия родител с дъщеря като теб. За това не искам никакви подаръци по Коледа, достатъчно е да те видя и да те прегърна силно. Весела Коледа, дъще!

Нека Коледа ти поднесе много положителни емоции, прегръдки от любимите хора, дълги и забавни разговори и много игри с децата! Весели празници!

За мен на Коледа ти винаги ще си моята малка дъщеря, която ни прави толкова щастливи. И сега те очакваме, където с голямо удоволствие ще те глезим, за да бъдеш отново детето, което обичаме безкрайно много!

Най-големият подарък, който мога да получа за Коледа е обичаната ми дъщеря да е с нас и да празнуваме с настроение. Очакваме те отново все така лъчезарна и с много енергия да внесеш още повече настроение в празника!

Весело посрещане на Коледа! Пожелавам ти шампанско от сълзи, но радостни, много романтика под звездите и уют вкъщи със семейството!

Бъди Снежанка в Коледната нощ - приказна и добра, обичана от всички и като коледна звезда да светиш с красотата си!

На моята красива дъщеря пожелавам най-хубавите приказни моменти от Коледа да ги запази в сърцето си и всеки ден да ги повтаря със семейството и приятели!

Присъствието ти на празника е задължително, защото Коледа няма да е това, което е ако не си на трапезата. Пращаме ти много целувки и те чакаме!