Коледни пожелания

Коледни пожелания за деца

Зарадвайте децата с коледни пожелания за малки и големи деца. Ще намерите и забавни коледни пожелания за деца и така ще направите празника на най-малките страхотен. Всяко дете заслужава на Коледа цялата ни обич и внимание.

Скъпи Дядо Коледа, дай здраве и любов на децата ми и по малко мъдрост всеки ден, за да знаят как да бъдат щастливи и да правят света около тях истински рай!

Скъпо дете, нека Коледа бъде за теб като любим детски филм с много игри сред снега, забавления с приятели и много прегръдки от семейството. Бъди като коледна звезда, която свети над всички и към която всички с надежда гледат!

Ти беше послушен през тази година и за това получаваш от Дядо Коледа най-хубавия подарък, а от всички нас много целувки и прегръдки!

Моят коледен подарък е да видя много усмивки, смях и блясък в очите на всички деца. Нека богатството и царството бъдат техни и да растат здрави и изпълнени с мечти!

Пожелавам по случай Коледа на моето дете най-красивата коледна приказка с всички чудесни герои в нея и най-вече да срещне дядо Коледа, който да му донесе много здраве, любов, късмет и още куп страхотни и безценни подаръци, с които да расте щастлив!

Весела Коледа, мило дете. Нека чудото на този велик празник бъде твоят детски смях и усмивка, винаги да бъдеш едно щастливо и изпълнено с енергия, желание и творчески изяви дете и щастието и късмета никога да не ти се изплъзват!

Сняг във въздуха се вдига, Дядо Коледа пристига, теглен в хубава шейна, със подаръци желани и от все сърце ви пожелава: Весела Коледа деца!

Нека Коледа бъде за теб красива, желани подаръци да получиш и цялата коледна нощ да я помниш с добро цял живот!

Пожелавам ти Коледа с много сняг, весели игри навън и да направиш най-големият снежен човек!

Красотата на Коледа е в звъня на камбаните, коледната украса, мириса на елхата, аромата на бисквити и смеха на вас деца! Весела Коледа!

Пожелавам ти Дядо Коледа да ти донесе много здраве, щастие и каквото друго си пожелаеш!

Коледата с вас деца е по-забавна, за това празнувайте на воля и се радвайте на всеки малък и голям подарък!

Коледа има смисъл, когато виждам твоята детска усмивка и чувам смеха ти. Желая ти още много безгрижни дни, в които героят да си ти!

В коледната нощ дете, нека получиш своята голяма и незабравима приказка с много приключения и безброй забавни моменти!

От момента, в който видях сладкото ти лице разбрах, че ти си най-хубавият коледен подарък, който мога да получа. Весела Коледа, мило дете!

Мило дете, изпращам ти моите прегръдки и целувки и ти пожелавам най-хубавият подарък да получиш и Коледа за тебе хубав спомен да бъде!

Нека Коледа донесе на всички деца здраве, любов, щастие и най-забавните детски игри!