Коледни пожелания

Коледни пожелания за гадже

Любовни коледни пожелания за гаджето. Подходящи коледни пожелания за приятелка или приятел с любовни текстове.

За най-специалния човек в живота ми, който ме обича безусловно и го е грижа за мен пожелавам весела Коледа!

Коледа има смисъл, когато е споделена с хората, които обичаш. За това искам да я споделя с теб и да ти кажа, че те обичам безкрайно много. Искам винаги да бъдеш същия прекрасен и лъчезарен човек, най-готиното гадже на света. Весела Коледа!

Коледа е момента, в който да ти благодаря за любовта, която ми даде, откакто тръгнахме заедно. Света може да не е много добър, но ти правиш дните ми прекрасни и смислени. Весела Коледа, мило.

Аз съм най-щастливите човек на света, защото имам най-доброто гадже. Коледа за мен ще има смисъл само ако си до мен!

Ти ме правиш щастлив по много начини, но тази вечер ти трябва само да бъдеш с мен и да приветстваме Божия Син в сърцата си. Весела Коледа.

С пожелание Коледа да ти донесе топлина, уют и незабравими моменти със семейството. Желая ти и от сърце много слънчеви дни да има в живота изпълнени със забавления и неповторими приказни случки!

На най-прекрасното гадже на земята пожелавам най-прекрасната Коледа с много сняг и топлина. Весела Коледа, мило!

Нека спокойствие и мир да има в душите ни, винаги да се обичаме и Коледа на всеки по нещо хубаво и очаквано да донесе. Весела Коледа!

Весело посрещане на Коледа. Нека и живота ти бъде весел, непринуден и пълен с положителни емоции и един ден историите, които ще разказваш да бъдат като една изживяна приказка!

Весела Коледа на моето гадже. Пожелавам му най-големите си мечти да започне да ги сбъдва от сега и всеки ден да има по 100 причини да се усмихва!

Най-хубавият ми подарък за Коледа е, че те познавам и че сме заедно. Пожелавам ти прекрасни моменти още много да имаш с мен и винаги да се обичаме и подкрепяме!

На моето обичано гадже пожелавам весело посрещане на Коледа и под елхата да намери подарък пълен със здраве, любов и положителни емоции

Весела Коледа и да знаеш, че безкрайно много те обичам. Нека любовта ни бъде нашата сила срещу всяко зло и през новата година още повече щастливи моменти да имаме!