Коледни пожелания

Коледни пожелания за бебе

Сладки коледни пожелания за бебета. Изпращайте коледни пожелания за малки деца или новородено с красиви текстове. Всеки родител ще иска да зарадва по случай Коледа малкото си дете.

Пожелавам на вашето бебе най-хубавата коледна приказка да изживее с най-щастливите родители и най-доброто продължение за всяка следваща история!

Да имаш вкъщи бебе по време на коледните празници е най-хубавият подарък, който мога да получа. Желая на детенцето ми крепко здраве и все така да ни радва!

Мило бебенце, това е твоята първа Коледа, в която всички сърца в семейството бият за тебе и те даряват с много любов. Нека винаги да бъде така и всеки ден за теб да бъде една прекрасна и неповторима Коледа!

Пожелавам тази първа Коледа на моето бебе да бъде началото на небивал живот изпълнен с хармония и безброй щастливи моменти!

За мен тази Коледа ще е прекрасна, защото звъня на камбаните ще бъде примесен с гласа на бебето ми - истинска песен за ушите ми. Весело посрещане на празника!

Аз вече получих моят коледен подарък, който ме радва безкрайно. Желая на бебето ми приказен живот и много любов!

Нека всички хубави коледни пожелания, които ще получи вашето бебенце днес да се сбъднат до едно и винаги да ви виждам щастливи!

Нека вашето бебе да е на първо място в списъка на Дядо Коледа, когато раздава здраве, а Коледа да ви донесе на всички искрена любов и разбирателство!

Няма по-хубав коледен подарък от едно сладко бебе. Пожелавам му здраве и късмет и да ви радва всеки Божи ден!

Весела Коледа на малкото ангелче! Желая му още много приказни Коледи и хиляди сбъднати мечти!