Коледни пожелания

Коледни пожелания за баща

Подходящи коледни пожелания за баща. Ако искате да поздравите своя баща по случай Коледа изберете някое от нашите коледни пожелания.

Не винаги се разбираме, но винаги те обичам и ти желая от сърце Коледа да ти донесе много здраве, любов и сбъднати желания!

Така, както ти си за мен си стълб на утеха и източник на подкрепа, така нека и съдбата бъде за теб приятел, който да те насочва към нови успехи и щастливи моменти! Весела Коледа, скъпи татко!

Да имам баща като теб е най-големият за мен подарък. Нека и Коледа ти подари нещо скъпо и безценно - здраве, сила и мъдрост!

Пожелава ти баща ми най-голямото коледно чудо да ти се случи днес и да получиш скъп подарък от много години желан. Весела Коледа!

Весела Коледа на баща ми, на който дължа толкова много. Нека продължава по пътя на доброто да прави света на хората по-щастлив, а своят живот изпълнен с приключения и забавни моменти!

Весела Коледа, татко. Желая ти всеки ден да имаш поводи за празнуване и чашите да преливат от любов, емоции и смях!

Нека Коледа за теб татко бъде изпълнен с чудеса, а твоята мъдрост да бъде като пътеводна светлина към всеки желан успех!

Благодаря ти за всичко, татко. Без твоите съвети и напътствия нямаше да знам нито как да живея щастливо, нито как да сбъдвам мечтите си. Дай Боже да имаш здраве, сила и късмет още много години. Весела Коледа!

Весела Коледа на моят страхотен баща. Пожелавам му безмерно щастие и много успехи в работата и живота!

Желая ти татко благословен празник и много положителни емоции с всички нас. Нека най-съкровените ти мечти започнат да се сбъдват от сега!