Коледни пожелания

Коледни пожелания за баба

Мили коледни пожелания за баба. Изберете най-красивите коледни пожелания и покажете на любимата си баба, че не сте я забравили.

Знам, че твоят подарък ще бъде всички да сме заедно, за това с нетърпение чакам да се съберем на масата и да празнуваме заедно Коледа. Весели празници, бабо!

Нека Коледа бабо ти донесе всичко онова, което много си искала, но най-вече спокойствие, разбирателство и много любов през цялата нова година!

Весела Коледа, мила бабо. Бъди ми все така добра, обичаща и грижовна. Нека Господ здраве да ти дава и още дълги години благополучие и сбъднати мечти да имаш!

Пожелавам си бабо да се съберем заедно на Коледа и да отпразнуваме празника подобаващо с много усмивки, благи приказки и вкусна храна!

Най-добрата баба получава от Дядо Коледа много здраве, щастие, берекет, любов и късмет, а от мен много целувки и прегръдки. Весела Коледа, бабо!

Бабо, желая ти прекрасна Коледа с цялото семейство, много блясък да виждам в очите ти и радост на лицето ти!

Весело посрещане на коледни празници, мила бабо. Нека добротата ти и тази искрена усмивка продължава да радва всички около теб и всяка добрина да ти се връща по три.