Коледни пожелания

Забавни коледни пожелания

Забавни, щури, закачливи, смешни коледни пожелания. Оригинални забавни и смешни коледни пожелания за всяка възраст.

Пожелавам ти малък и евтин подарък - картичка, на която да има написани числата от следващия тираж на тотото. Богата весела Коледа ти пожелавам!

Дядо Коледа, ако наистина съществуваш, а не само да лъжат децата с тебе, нека тази година да нямам никакви кредити. Само така ще повярвам в тебе!

Всички искат скъпи подаръци, но знам, че ти не си материалист, за това ти пожелавам да имаш приятел като Дядо Коледа, който често да ти гостува и прави изненади през Новата година!

Знам, че като подарък под елхата не може да се събере цяла кола, но ако видиш ключове в малка кутия се надявам да се сетиш, че тя е отвън! Весела Коледа!

Скъпи Дядо Коледа, за мен не искам нищо, но донеси повече дрехи за голите каки, които тати гледа тайно по телевизора.

Ако тъща ти дойде и тази година на Коледа, не бъди банален и я пусни най-накрая вътре. Весела Коледа на всички!

Ако някоя нощ голям дебел мъж скочи през прозореца и те сложи в чувал не се плаши. Казах на Дядо Коледа, че те искам като подарък. Весела Коледа!

Пожелавам ти бяла Коледа, но ако бялото свърши, може да обърнеш на червено вино. Наздраве от мен и весела Коледа!

Три етапа на човека: Той вярва в Дядо Коледа. Той не вярва в Дядо Коледа. Той е Дядо Коледа. Поздравления, ти най-накрая достигна етап три. Весела Коледа.

Тази година на Коледа няма да се раздават подаръци. Когато казах на Дядо Коледа, че си бил добър през цялата година той умря от смях.

Един от най-неприятните моменти по Коледа е бъркотията създадена в хора, но аз ти пожелавам да не я почистваш твърде бързо.

Коледа без теб е все едно в тоалетната без телефон, кино без пуканки и купон без поне една чалга песен!

Щастието е в малките неща, за това ти пожелавам под елхата да намериш пръстен с истински 100 каратов диамант на него!

Ако и тази година Дядо Коледа не ти донесе желаният подарък, ще говоря с него да ти изпрати Снежанка. Щастлива Коледа ти желая!

Ако умората и изтощението са ти в повече, значи наближава Коледа и имаш нужда от малко почивка. Весела Коледа!

Дядо Коледа ти изпраща много поздрави, особено на жена ти!

Ако и тази година не видиш Дядо Коледа провери дали не ти е запушен комина, но първо виж дали въобще имаш комин. Весело посрещане на Коледа!

Коледа носи на всеки любов и спокойствие, но на някои и строшени чинии. Ако ти се случи, значи ще ти върви по вода цялата година. Весела Коледа!

Най-скъпият подарък е този, който може да ползваш цял живот без да го сменяш. И не, това не е тенджерата за боб, а здравето. Пожелавам ти го от сърце!

Знаеш ли защо няма да получиш нов дом за Коледа? Защото няма как да се събере под елхата, но ти пожелавам да получиш много здраве и любов, те се събират във всяко сърце!

Тази година Дядо Коледа ще е още по-дебел, махни всички чупливи неща по пътя към елхата, за да получиш най-хубавият подарък!

Ако Коледа не те радва, проблема може да не е в теб, най-вероятно знаеш, че Дядо Коледа няма да ти донесе бял Мерцедес. Весела Коледа!