Коледни пожелания

Дълги коледни пожелания

Оригинални дълги коледни пожелания. Направете на Коледа впечатление като изпратите дълго и красиво коледно пожелание.

Да вярваш в Дядо Коледа, значи да вярваш в коледното чудо, в магията, че всичко може да се сбъдне, в доброто, което е вездесъщо и е във всеки от нас, в любовта, без която не можем да чувстваме и да бъдем щастливи и във всички онези неща, които не се виждат с просто око, но са част от нашият живот и ни правят не по-малко щастливи. Повярвай в чудото на Коледа, а аз ти обещавам щастливо бъдеще!

Коледа е празник на радост, коледни пожелания, раздаване на подаръци и сплотени семейства. Искам често да е така, всеки ден да бъде един малък празник на душата, да си пожелаваме само хубави неща, дори и да няма повод, често да си правим малки, но значими подаръци и да се събираме със семейството на масата и разказваме весели истории.

Най-хубавите коледни подаръци са семейството да е до теб, да се виждаш със стари приятели, да се разхождаш под снега и звуците на камбаните в далечината и да пиеш горещ шоколад, докато гледаш как децата се пързалят. Нека малките, но красиви моменти за теб не спират и Коледа да ти освети пътя към истинското и неподправено щастие!

Коледните светлини, които ни заобикалят оцветени в синьо, червено, зелено и златисто ни напомнят, че повечето хора са точно такива - различни, но всеки красив по своя си начин, щедри и приятелски настроени. Желая ти винаги да срещаш такива хора и заедно да осветявате и правите света около вас по-добър!

Коледа е щастието, което осветява очите на нашите деца, Коледа е песен, която звучи в ушите ни, Коледа е време на мир, спокойствие, време на любов и тиха надежда, че годината ще е щастлива и изпълнена с малки незабравими моменти и сбъднати желания. Желая ти най-щастливата Коледа до сега и да посрещнеш с много веселие най-хубавата за теб година!

Желая ти да видиш най-голямото чудо на Коледа и то да ти донесе мир и спокойствие в душата, много мъдрост и нови идеи в професионален план за през новата година. Нека всеки ден от тук насетне започнеш да правиш живота си още по-красив, смислен и изпълнен с радост и забава. А три неща нека никога не те изостават, а да крачат до теб и в най-тъмните улички: здравето, любовта и късмета!

Коледа ни учи на нещо много важно - да бъдем добри, да прощаваме на ближния, по-често да се усмихваме и да се радваме на тези неща, които не се купуват с пари. Аз ти желая да станеш най-добрият ученик и празника да те научи да живееш щастливо и в разбирателство с другите и да правиш на себе си и на любимите хора подаръци, които не могат лесно да се видят, а най-вече да се почувстват.

Красотата на Коледа се състои в малките неща: мириса на коледни сладки, на задушени ястия, светещата елха и децата, които играят около нея, свещите, които догарят своя пламък, снега навън и снежинките, които се сипят бавно, но най-вече усмивките и щастливите лица, които виждаме около нас. Дай Боже винаги да е така и да повтаряме тези сюблимни моменти все по-често!

Нека коледните и новогодишни празници ти донесат целият мир, за който мечтаеш, да получиш най-голямото си вдъхновение, за да почнеш да сбъдваш и най-смелите си мечти, да имаш също така много сила и мъдрост, за да правиш не само своя живот щастлив, но и този на хората, които обичаш.

Коледа идва, а с тях и нашите големи очаквания за повече мир, хармония и разбирателство. Пожелавам ти от сърце всичко това и да имаш здраво семейство, всеки ден да виждаш щастливи лица, а най-хубавите моменти от Коледа често да се повтарят и през новата година, но с още по-голяма сила!

Нека тази Коледа завърши годината с много щастие, веселие и сбъднати мечти, в семейството мир да цари, а през новата година да се редят успехи, пътувания, приключения и още куп други забавления.