Коледни пожелания

Готини коледни пожелания

Готини коледни пожелания, с които да изненадате ваш близък. Бъдете оригинални с някое от най-готините коледни пожелания, които може да намерите тук.

Нека твоята Коледа да блести по-силно и от звездите с много любов, смях и прегръдки. Направи празника вълнуващ, а годината успешна и богата на емоции!

Нека всички готини коледни пожелания, които чуеш днес да се сбъднат през годината и дните ти бъдат слънчеви, топли и забавни!

Коледа за теб ще бъде благодатна, истинска, щастлива, приказно красива, с много емоции и забавни моменти, ще празнуваш до късно с готини хора!

Ако под елхата не намериш желаният коледен подарък, знай, че той е в сърцето ти и това е най-хубавият подарък, който може някой да получи, въобще. Нека любовта ти бъде най-голямото ти оръжие и твоята единствена инвестиция в доброто през новата година!

Тази Коледа за теб ще бъде луда, забавна и неповторима. А ако ти хареса много, ти пожелавам вече всеки ден да е така. Весела Коледа и щастлива Нова година!

Желая ти все така да бъдеш готин и неповторим, а Коледа за теб по-красива от всякога! И точно сега си пожелай нещо, а аз ще стискам палци да се сбъдне час по-скоро.

Желая ти коледни емоции с много смях и сюблимни моменти. Заслужаваш да изживееш най-красивата коледна приказка, за това вярвай в себе си и не спирай да мечтаеш. Най-доброто за теб предстои!

Ей, забрави всичко лошо и погледни с усмивка в бъдещето, където те очакват несметни богатства от здраве, любов и късмет. Нека Коледата ти бъде щастлива, а цялото семейство здраво. И нека всеки да получи своят желан коледен подарък!

Пожелавам ти най-готината Коледа, с най-готините хора и с най-готините подаръци под елхата. Нека годината за теб бъде вълнуваща и само успехи да имаш от тук насетне!