Коледни пожелания

Вдъхновяващи коледни пожелания

Красиви вдъхновяващи коледни пожелания за всеки.

Нека коледните празници те заредят с много енергия, за да преследваш мечтите си през годината, здраве, за да може да се радваш пълноценно на всеки успех и вдъхновение, за да напишеш най-добрата приказка на своя живот!

Желая ти светла Коледа с много лъчезарни усмивки, блясък в очите, червени лица и звук от камбани, музика и смях.

Вземи най-хубавите моменти от Коледа и ги превърни в начин на живот, винаги искай прошка, когато сгрешиш, усмихни се, когато някой направи някоя грешка, кажи добра дума, дори и да няма повод и се радвай на малките неща, които не се купуват с пари!

Бъди водач на мечтите си и не спирай да работиш за тяхното осъществяване. Нека коледния ти подарък бъде ново вдъхновение и сила за още по-големи подвизи!

Пожелавам ти коледния дух да бъде не само 1 ден през годината, а във всички 365 дни!

Коледа не е само ден, събитие, което трябва да бъде наблюдавано и бързо забравено. Това е дух, който трябва да проникне във всяка част от нашия живот. Весела Коледа!

Най-хубавите коледни подаръци нека бъдат: на вашия враг - прошка, на противника - толерантност, на приятел - сърцето ти, на клиент - услуга, на всички - благотворителност, на всяко дете - добър пример, а на себе си - уважение.

Помни, че този коледен ден любовта тежи повече от злато. Желая ти богатство от любов, разбирателство и добри приятели!

Коледа може да бъде ден на празник или на молитва, но винаги ще бъде ден на спомен - ден, в който мислим за всичко, което някога сме обичали.

Това е моето пожелание за теб: спокойствие, благоденствие през годината, щастие, което да се множи, много здраве, забавление на всеки ъгъл, енергия за преследване на твоите мечти и радост на празниците!

Нека светлините на Коледа бъдат твоят водач към нови успехи, а коледните пейзажи и красоти да те изпълнят с много веселие!